Helix Ultimate 1.1.2 Çıktı

Helix Ultimate 1.1.2 Çıktı

Sabırsızlıkla beklediğimiz Helix Ultimate güncellemesi (v1.1.2) sonunda indirilmeye sunuldu. Bu sürümde, Font Awesome 5 (Yazı Tipi), sayfa geliştirme, birkaç düzeltmeler ve iyileştirmeler ile Helix Ultimate karşınızda... JoomShaper olarak kullanıcıları daha çok dinliyoruz

JA Stark Tema - T4 Framework

JA Stark Tema - T4 Framework

Joomlart.com'dan JA Stark Tema, işletme, şirket ve çoklu renkli reklam ajansları için yaratıcı ve ücretsiz bir Joomla teması. Ek sayfaları ve etkileyici sayfa öğelerini destekliyor: slayt gösterisi, tanıtım, portföy, hizmetler, projeler ve daha fazlası.

Helix Ultimate Framework Tema

Helix Ultimate Framework Tema

Helix Ultimate, her türlü web sitesini oluşturmak için kullanılabilecek bir Joomla! teması. İşletmeler, danışmanlık firmaları, sigorta şirketleri, çevrimiçi mağazalar, portföy, seyahat güncellemeleri, kitap koleksiyonu ve daha birçokları için web siteleri başlatmak için kullanabilirsiniz.

Joomla!® Keşfedin

Joomla!® Haberler

Joomla!® Destek

Sosyal Ağlar

© 2005 - 2023 Joomlatr.org. Her hakkı saklıdır.
Joomla!® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. Joomlatr.org is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.