Digi Showcase

Digi Showcase

Joomla! içeriğiyle güzel bir dinamik vitrin oluşturun ve ziyaretçilere öne çıkan içeriği göstererek web sitenizdeki hemen çıkma oranını azaltın. Digi Showcase ile Joomla makaleleri, Joomla slayt gösterisi, Joomla zaman çizelgesi, Joomla etiket bulutu oluşturabilirsiniz. Seçim sizin!

Öne çıkan içeriği, kullanıcıların aradıklarını hemen bulmalarına yardımcı olmak için şablonunuzdaki herhangi bir modül konumuna yerleştirebilirsiniz. Sadece birkaç tıklamayla, profesyonel bir tarzda şekillendirilmiş Joomla makalelerini veya diğer içerikleri düzenlemek için Digi Showcase'i ayarlayabilirsiniz.

Joomla makaleleri yeterli değilse, veri kaynağı olarak diğer üçüncü taraf bileşenleri kullanmak için Digi Showcase Paketleriyle genişletebilirsiniz.

Digi Showcase basit ve duyarlı bir tasarıma sahiptir, tüm cihazlara uyumludur ve dokunmatik cihazlarla da uyumludur.

Yeni sihirbazla, tek bir tıklama ile istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz. Modülü nasıl kurmak istediğinizi seçin ve istediğiniz yapılandırma düğmesine tıklayın. Modül, parmağınızı hareket ettirmenize gerek kalmadan otomatik olarak kurulacaktır ve yeni yapılandırmayı anında ön uçta görebilirsiniz.

Digi Showcase de bir içerik filtresi mevcuttur, böylece konuklar hangi öğeleri tek bir tıklamayla görüntülemek istediklerine filtre uygulayabilirler.

Her modda, modülde görüntülenen içeriği ayarlamak için stil ve düzen için birçok seçeneğiniz vardır.

Makale giriş görüntüsünün, makale görüntüsünün veya makale içeriğinin ilk görüntüsünün göster/gösterme seçebilirsiniz. Ya da Digi Showcase'nin hangi görüntünün gösterileceğini akıllıca seçmesine izin verebilirsiniz.

Makalelerdeki görüntüleri henüz ayarlamadıysanız, makalede görüntü seti olmadığında varsayılan görüntüyü gösterecek uygun yer tutucu işleviyle modülde ki görüntülerini görebilirsiniz.

Başlığın konumunu, açıklamayı, kategoriyi, daha fazlasını oku düğmesini ayarlayın. Görüntünün üstünde veya altında öğe oluşturma tarihini gösterin. Makalelerin arka plan rengini ayarlayın veya isterseniz bir arka plan görüntüsü ayarlayın veya her makalenin görüntüsünü kullanın.

Modülü doldurmak için veri kaynakları olarak Joomla Makaleleri, Joomla Kategorileri, Joomla Etiketleri veya Özel CSV kullanın.

Ve bu yeterli değilse, diğer veri kaynaklarını yüklemek için Genişletme Paketleri eklentilerini kullanarak Digi Showcase'ni genişletebilirsiniz.

Ve daha fazlası...

Digi Showcase 2.0.3 indirmek için tıklayın.

Digi Showcase demo sayfası için tıklayın.

Digi Showcase destek için tıklayın.

Digi Showcase belgeler için tıklayın.

Eklenti Türü:

İlgili Makaleler

Joomla!® Keşfedin

Joomla!® Haberler

Joomla!® Destek

Sosyal Ağlar

© 2005 - 2023 Joomlatr.org. Her hakkı saklıdır.
Joomla!® name is used under a limited license from Open Source Matters in the United States and other countries. Joomlatr.org is not affiliated with or endorsed by Open Source Matters or the Joomla! Project.